У Криму божаться, що не відчувають дефіциту продуктів

В окупованому Криму заявляють, що на сьогодні забезпечені продовольством в достатньому обсязі, незважаючи на блокаду вантажного транспорту на адмінкордоні з материковою Україною.

Джерело: Відомості

Про це повідомляє «Кримінформ» із посиланням на прес-службу самопроголошеного «міністерства промислової політики» окупованого Криму.

Так, згідно з результатами щоденного моніторингу асортименту продуктів харчування і товарів першої необхідності, що реалізуються в торговельних мережах, стан справ у продовольчій торговельній мережі на цей момент є стабільним.

«Всі торговельні мережі мають достатні запаси продовольчих товарів, у тому числі соціально значущих продуктів харчування. Хліб і хлібобулочні вироби, молоко та молочні продукти, ковбасні вироби, м'ясо та м'ясопродукти завозяться в торговельні мережі згідно з графіком і в достатній кількості. Торговельні підприємства Криму працюють у штатному режимі», — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в анексованому Криму ведуть роботу «з укладання договорів поставок з виробниками продуктів харчування з інших регіонів Російської Федерації, а також з товаровиробниками Криму з метою забезпечення достатньої кількості та асортименту продовольчих товарів підприємствами».

Нагадаємо, 20 вересня кримські татари на чолі з Уповноваженим Президента України у справах кримськотатарського народу Мустафою Джемілєвим почали безстрокову акцію з блокування вантажного транспорту на адміністративному кордоні з Кримом на контрольно-пропускному пункті Чонгар.

Loading...