Блокада Криму вбиває мільйонні корупційні схеми митників

Мирна громадянська акція кримських татар та активістів щодо торговельної блокади окупованого Криму заблокувала корупційні схеми, які були розгорнуті на митницях.

Джерело: Відомості

Про це розповів заступник начальника УМВС України в Херсонській області Ілля Ківа, пише УНН.

«Найголовніше, що ця акція не тільки заблокувала Крим, але й заблокувала корупційні схеми, які були розгорнуті на митницях. Це удар насамперед по корупціонерах, які заробляли мільйонні статки на цих махінаціях. Те. що не змогла зробити держава з цими корупційними схемами, не змогла або не хотіла, зміг зробити наш український народ», — наголосив Ківа.

За його словами, жодна машина на Крим не проїхала. Деякі водії залишають свою чергу, розвертаються та їдуть назад. Усі три пункти пропуску (Каланчак, Чаплинка та Чонгар) заблоковані.

Біля них розбили наметові містечка активісти. Розгорнуті мобільні блокпости, виставлена оборона. До активістів кожну годину приєднуються місцеві жителі, активісти з різних регіонів України, приїжджають ветерани АТО.

«На цей момент все під контролем. Усі конфліктні ситуації ми вирішили. Це величезна заслуга і організаторів акції, величезна заслуга «Правого сектору» за дисципліну в своїх рядах. Ну, і правоохоронці виконали з честю свій обов’язок — забезпечити правопорядок. Бійці батальйону «Херсон» усю ніч простояли на ногах у бойовій викладці», — розповів Ківа.

Як відзначив посадовець, із присутніми біля пропускних пунктів громадянами та водіями транспортних засобів працівники міліції проводять роз’яснювальну роботу щодо недопущення порушень громадського порядку.

Loading...