Діти Валерія Меладзе від обох шлюбів не дружать між собою

Діти Валерія Меладзе від обох шлюбів не дружать між собою

Російський виконавець Валерій Меладзе зізнався у відвертому інтерв’ю, що його діти від першого шлюбу та від Альбіни Джанабаєвої не спілкуються.

Джерело: Відомості

За словами артиста, він важко це переживає та всіляко намагається подружити їх, передають «Дни.Ру».

Влітку популярному виконавцеві Валерію Меладзе виповнилося 50 років. З них 30 він провів на сцені. Власне, цій круглій даті і була присвячена програма Андрія Малахова. Всі ці роки Валерій плідно співпрацював з рідним братом, продюсером і композитором Костянтином Меладзе.

Цікаво, що крім теми творчості піднялася тема щодо особистого життя популярного співака, незважаючи на те, що артист не любить обговорювати подробиці свого приватного життя. І не дивно. Одружений Меладзе закрутив роман з Альбіною Джанабаєвою. Ще до участі в групі «ВІА Гра» Альбіна народила Валерію сина Костю в 2004 році. А в липні 2013 року Джанабаєва подарувала Меладзе другого сина: хлопчика назвали Лука. Заради Альбіни та двох синів Валерій покинув свою першу сім'ю — дружину Ірину та трьох дочок — Інгу, Софію і Аріну. Їх союз проіснував 25 років, поки в 2013 році Ірина не дізналася про те, що чоловік хоче з нею розлучитися.

Примітно, що діти від першого та другого шлюбу досі не спілкуються. За визнанням Меладзе, це його дуже засмучує, проте він сподівається, що з часом ситуація зміниться. «На жаль, доньки та сини не дуже дружать. Майже зовсім не бачаться. І це для мене, напевно, найголовніше завдання в житті — зробити так, щоб вони почали спілкуватися», — заявив співак.

Артист розповів про дочок від першого шлюбу.

«Найголовнішим моїм досягненням є мої діти. У мене їх п'ять. Старша дочка Інга — їй 24 роки, середній Софії 16 років і Ариші 12 років. Старша Інга вже закінчила Оксфорд, і зараз вона закінчує Лондонську школу економіки. Дочка Софія мені як близький друг, вона дуже добре розбирається в тому, що відбувається на телебаченні та може дати пораду, в якій передачі варто взяти участь, а в якій ні. Молодша донька Аріна займається в художній школі і дуже добре малює», — розповів Валерій Меладзе.

За словами артиста, ніхто з його нащадків не пов'язує своє майбутнє з шоу-бізнесом. «Не думаю, що хто-небудь з дітей піде по моїх стопах. Костик, мені здається, буде інженером або винахідником. Він дуже добре розбирається в техніці. Костя, звичайно схожий і на мене, і на Альбіну, на маму», — зазначив Меладзе.

Loading...