Чоловік покинув співачку МакSим з дитиною і одружився з іншою

Чоловік покинув співачку МакSим з дитиною і одружився з іншою

У житті популярної російської виконавиці МакSим настали похмурі часи. Батько її 11-місячної дитини кинув їх та спішно одружився на дочці депутата.

Джерело: Відомості

Про те, що в цивільного чоловіка співачки МакSим (справжнє ім'я — Марина Максимова) є інша жінка, а тепер уже законна дружина, стало відомо завдяки соціальним мережам. У своєму офіційному акаунті Єлизавета Бриксін романтично написала: «Як же швидко час летить... Вже рік з тобою», супроводивши запис відповідним знімком. Складно уявити, який шок пережила артистка, дізнавшись, що коханий проводить вечори з іншою, особливо якщо врахувати, що вона чекала від Антона дитину та була на сьомому місяці вагітності.

«Марина дуже важко переживала зраду. Страшно ревнувала, не спала ночами, плакала в подушку, але біль тримала всередині — навіть не показувала спочатку, що їй все відомо. Звичайно, вона його любила. І, думаю, досі любить. Ніколи вона не сказала про нього жодного поганого слова. Дбайливий, уважний, з почуттям гумору, розумний, щедрий... Марина мріяла про повноцінну сім'ю. Але Антон, мабуть, вирішив інакше. Він хороший батько, допомагає їй з маленькою Машенькою — часто приїжджає в гості, няньчиться, носить на руках, спостерігає за тим, як донька росте. Купує їй іграшки, дарує Марині квіти. Але уявляєте, яке це — ділити кохану людину з іншою! До останнього вона сподівалася, що Антон повернеться. Але цієї весни він сам раптово поставив крапку — розписався з Лізою. Для Марини, яка дізналася про подію через оточення, це був страшний удар, але вона знайшла в собі сили жити далі. Молода, красива, успішна — впевнена, вона знайде своє щастя», — цитує подругу співачки Регіну Starhit.

Зараз МакSим разом з доньками, шестирічною Сашею і 11-місячною Машею, готується до новосілля в просторій квартирі, яку їй подарував екс-чоловік Антон Петров. По господарству співачці допомагає няня дітей, з Казані часто приїжджають батьки.

Коли журналісти зв'язалися з Мариною, щоб з'ясувати подробиці, вона не стала відпиратися. «На жаль, ми не змогли стати сім'єю, що приховувати. Життя непередбачуване. Любов проходить. Нехай він буде щасливий», — сумно зізналася МакSим.

Loading...