На фестиваль в окупований Крим з’їжджаються актори-рашисти

На фестиваль в окупований Крим з’їжджаються актори-рашисти

Пореченков, Жигунов та Сухоруков покажуть «духовно-моральне та сімейне кіно».

Джерело: Відомості

Про це повідомляє «Крым Медиа».

З 20 по 25 вересня в Сімферополі та Севастополі пройдуть безкоштовні кінопокази в рамках фестивалю «духовно-морального та сімейного» кіно «Святий Володимир».

На фестиваль завітають і найбільш «духовні» актори: Сергій Жигунов, Віктор Сухоруков та Михайло Пореченков. Вони презентують фільми, у яких знімалися, а також проведуть зустрічі з глядачами.

Спеціально для участі в кінофестивалі комісія відібрала близько 30 робіт, що надійшли з Росії, України, Білорусі. Журі назве переможців у номінаціях: ігровий, документальний і короткометражний фільм.

Як розповіла президент Міжрегіональної громадської культурно-просвітницької організації «Фестиваль «Святий Володимир» Олена Іваніченко, головне завдання кінофестивалю — підкреслювати духовну спільність Криму та Севастополя з Росією, що виникла з моменту хрещення князя Володимира Великого в Херсонесі.

«У цьому році 25 вересня виповнюється 95 років від дня народження режисера Сергія Бондарчука. Фестиваль «Святий Володимир» цього дня покаже фільми цієї легендарної людини. Представляти ретроспективу буде його дочка — актриса та режисер Наталія Сергіївна Бондарчук, голова фестивального журі», — зазначила Іваніченко.

Loading...