Кримчанка, яка раділа анексії, тепер жаліється на беззаконня (відео)

Кримчанка, яка раділа анексії, тепер жаліється на беззаконня (відео)

Жінка розповіла, як окупанти «віджали» бізнес її чоловіка.

Джерело: Відомості

Кримчанка Олена Грицак у своєму відеозверненні докладно розповіла про свавілля, яке зараз відбувається на анексованому Росією півострові, пише ТСН.

Зневірена жінка повідомила, що вона «в перших рядах бігла на референдум голосувати за приєднання півострова до РФ» і тільки через рік зрозуміла, що таке «русский мир», адже після приходу РФ її сім'я втратила бізнес, а чоловік потрапив за ґрати.

«Кому в Криму жити добре? Думаєте всім, хто чекав повернення в Росію? І був переконаний, що разом з нею справедливість замінить корупцію, а законність — беззаконня? Добре тільки тим, хто у владі, бо вони корупцію та беззаконня перетворили в закон», — каже жінка.

Олена розповіла, що її чоловік володів «Кримавтотрансом», але тепер він вже не бізнесмен, його підприємство відібрала так звана самооборона Криму, а потім «націоналізувала».

«На той момент «Кримавтотранс» був зареєстрованим російським підприємством. Мого чоловіка посадили у в'язницю. Його відправили злодії та бандити у владі, з допомогою послужливої прокуратури та судів. Його кинули за ґрати через те, що він видав позику одному із підприємств-партнерів. За таке не садять ніде в Росії, тільки в Криму», — скаржиться кримчанка.

За її словами, захопленням підприємства керував тодішній міністр автотранспорту Анатолій Цуркін, тимчасову адміністрацію очолив Ігор Семенов.

«Мій чоловік з активною позицією — намагався захищати права акціонерів підприємства. Але таких людей у Криму садять у в'язницю, але якщо Крим — це Росія, то чому російський закон мовчить?» — дивується вона. 

Loading...