Російська актриса Ольга Кабо вважає Україну своєю творчою батьківщиною

Російська актриса Ольга Кабо вважає Україну своєю творчою батьківщиною

Ольга Кабо поділилася подробицями виховання дітей та своєю політичною позицією.

Джерело: Відомості

Відома російська актриса Ольга Кабо у відвертому інтерв'ю для kp.ua розповіла про дітей і ставлення до України.

47-річна Ольга зізналася, що її 17-річна дочка Тетяна від першого шлюбу з бізнесменом Едуардом Василишиним вирішила не брати приклад зі своєї зіркової мами, а воліє займатися танцями. За словами Олі, Таня влітку вступила на балетмейстерський факультет ГІТІСу (Російський університет театрального мистецтва).

«Таня дуже творча людина, і вона, звичайно ж, «отруєна» моїм творчим життям. Але дочка вибрала інший шлях. Їй подобається створювати танець, народжувати його», — поділилася Ольга.

Що стосується Віктора, трирічного сина від другого шлюбу з бізнесменом Миколою Розгуляєвим, то він ще занадто малий, щоб розуміти, ким хоче бути в майбутньому. Актриса зазначила, що маленький Вітя, як і всі хлопчики, любить бавитися з машинками та конструкторами. Також актриса додала, що вона часто бере його з собою на театральні вистави та відвідує разом із сином циркові вистави.

«Вітя дуже любить техніку: машинки, крани, трактори. Годинами може возитися з конструктором «Лего» — будувати замки, будинки, якісь немислимі конструкції. Ми з ним часто ходимо в театри на дитячі спектаклі, в цирк, у музеї», — розповіла актриса.

Зірка російського театру та кіно зізналася, що вона завжди намагається бути поза політикою та згадала, як колись починала свою кар'єру на Одеській кіностудії, де робила перші кроки в кінематографі.

«Я завжди залишалася та залишаюся поза політикою. Вустами своїх героїнь я озвучую свою позицію і вже точно ніколи в житті не висловлювалася проти України. Вважаю Україну своєю творчою батьківщиною, саме на Одеській кіностудії я робила свої перші кроки в кінематографі. В Україні живуть мої друзі, колеги, родичі. Я бажаю всім тільки світла. І гармонії», — зазначила Ольга Кабо.

Loading...