За три місяці на західних кордонах України знищено 17 злочинних груп

За три місяці на західних кордонах України ліквідовано 17 злочинних груп, затримано більше однієї тисячі незаконних мігрантів.

Джерело: Відомості

Про це доповів голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко Президентові України Петру Порошенку, повідомляє прес-служба ДПСУ.

Такі результати протидії злочинності в рамках операції «Кордон-2015».

«З 15 червня 2015 року, в результаті вжитих спільно з іншими правоохоронними органами заходів, прикордонникам вдалося знешкодити 17 злочинних груп і затримати понад одну тисячу незаконних мігрантів. Переважна більшість із них були виявлені на ділянках україно-угорського й україно-словацького кордону. За результатами кримінальних виробництв, за організацію каналів переправлення незаконних мігрантів вже засуджені 13 осіб», — йдеться в повідомленні.

Крім того, у межах однієї тільки Закарпатської області виявлено більше 750 тис. пачок контрабандних сигарет і кілька злочинних груп, які промишляли їх переправленням через кордон.

Крім того, почастішали факти порушення повітряного кордону, таким чином також здійснюється контрабанда. Цього року зафіксовані 60 таких фактів, у 14 випадках інформацію внесли в ЄРДР, по 11 фактам відкриті кримінальні виробництва.

Loading...