Будинок співака Діми Білана обікрали

Будинок співака Діми Білана обікрали

З будинку був викрадений сейф із майже 9 мільйонами рублів.

Джерело: Відомості

Популярний російський виконавець Діма Білан став жертвою злодіїв, які проникли в розкішний будинок артиста в селі Рассказовка. Тепер вирішується питання про порушення кримінальної справи, пише «Сегодня».

Про те, що з популярним виконавцем сталася неприємність, журналістам повідомили в правоохоронних органах.

«Крадіжка сталася в селі Рассказовка, будинок належить співакові Дімі Білану», — заявили в поліції. Начальник прес-служби ГУМВС по Москві Андрій Галіакберов підтвердив факт крадіжки, не уточнивши особи потерпілого.

«Сьогодні близько 1.00 в УВС по Троїцькому і Новомосковському адміністративних округах надійшло повідомлення про крадіжку з приватного будинку, розташованого в селі Рассказовка. Прибула слідчо-оперативна група, опитала 33-річного господаря, а також охоронця будинку. Співробітники поліції оглянули місце події, зафіксували можливі сліди злому та зняли відбитки пальців з розташованих у будинку предметів», — розповів він.

Обставини та перелік викраденого встановлюються, вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею «Крадіжка».

Потерпілий не бажає коментувати подію. Як повідомляють російські ЗМІ, з будинку співака був вкрадений сейф із майже 9 мільйонами рублів.

Loading...