Під Харковом внаслідок зіткнення маршрутки зі «швидкою» постраждало 9 людей

Інцидент стався на околиці Харкова, внаслідок ДТП травмовані дев’ятеро людей.

Джерело: Відомості

Свідки стверджують, що водій маршрутки не пропустив карету швидкої, яка з увімкненими маяками та сиреною везла до лікарні двох дівчат, одного і трьох років. У салоні швидкої були їхні мами та працівник лікарні. Найтяжчих травм зазнав водій швидкої. Його госпіталізували. Стан усіх постраждалих лікарі оцінюють як стабільний. Їхньому життю нічого не загрожує, розповідає 5 канал.

«Я водія витягав, дівчинку виніс, дівчинці там дуже погано, водій, ми думали, що помер, але живий, ми його донесли. Швидкі приїхали, чотири або п'ять швидких», — повідомив свідок аварії Олександр.

«Автомобіль швидкої допомоги їхав із ввімкненими сиреною та  проблисковими маячками, у машині є відеореєстратор, є й в автобусі», — повідомив директор обласного Центру екстреної допомоги Віктор Запашний.

«Водій швидкої спрямований на стаціонарне лікування, водій автобуса допитується слідчими органами, весь механізм руху буде встановлений після проведення автотехнічної експертизи», — зазначив старший інспектор ДАІ в Харківській області Олег Віхляєв.

Loading...