Могилевська розповіла, як стала щасливою після схуднення

Могилевська розповіла, як стала щасливою після схуднення

Співачка Наталія Могилевська запевняє, що почувається щасливою, незважаючи на дієту та спортивне навантаження.

Джерело: Відомості

Зірка підкреслила, що не обмежує себе фанатично, має здоровий повноцінний сон, відпочиває та любить себе. Про це вона розповіла Катерині Осадчій у «Світському житті».

Темою схуднення Наталка повернула собі зацікавлення преси та почала новий етап життя. Співачка вже скинула 10 кіло та не зупиняється на цьому.

«Я не дотримуюся жорсткої дієти, я худну і залишаюся щасливою жінкою, не обмежую себе ні в чому, тільки збалансувала сон. Тепер я маю вихідні, я себе люблю, маю гарний настрій і про це піклуюся більше, ніж про дієту», — заявила зірка.

«Я маю збалансоване харчування і збалансований режим тренувань. Не тренуюся по 8 годин, як колись ми танцювали з Владом Ямою, а потім я втомлювалася настільки, що на відпочинку нічого не робила, лише лежала», — додала вона.

«Секрет того, що зі мною коїться, не в тому, що я худну, а в тому, що я при цьому щаслива. Насправді, мені нічого не потрібно, щоб повернутися у форму, лише дійти до дзеркала. Я коли дійшла, глянула на себе: «Йой! Це я?» Передивилася з сумом «Танці з зірками», подумала: «Боже мій, я ж акторка, жінка. Як я можу так виглядати?» І все», — розповіла Могилевська.

Також Наталка зауважила, що не їсть нічого «хімічного та отруйного»: «Їм просту їжу, яка виросла на українській землі, — моркву, буряк, селеру. А ще річкову рибу. Споживаю дуже багато фруктів та ягід, ось і вся дієта. Просто харчуюся невеликими порціями, не пропускаю сніданок, обід та вечерю, як це було раніше», — поділилася артистка.

Кажучи про своє нинішнє життя, Могилевська якоюсь мірою порівняла себе з Пугачовою.

«Я завжди була майже як Алла Борисівна, яка могла одягнути на себе рожеву перуку і сказати: «Я Арлекін». Я зараз також перебуваю в такому настрої. У мене був дуже сумний період, я втратила маму, в країні такі важкі часи, у мене було так багато болю, складних емоцій, що зараз дуже хочеться світла», — сказала співачка.

«Хочу не тільки сама посміхатися, хочу, щоб глядачі посміхалися, щоб все було легко, щоб ми всі вірили. Тільки з цим світлом можна вижити. Інакше вижити неможливо, ситуація затяглася, і зараз час звернутися до посмішки та спробувати себе витягнути через світло, добро, любов, тепло. Тому я готова й надалі худнути», — підкреслила Наталя.

Loading...