Зірка серіалу «Віталька» розповів, чому він досі холостяк

Зірка серіалу «Віталька» розповів, чому він досі холостяк

Виконавець головної ролі в серіалі «Віталька» Гарік Бірча розповів, чому до 41 року в нього так і не склалося особисте життя.

Джерело: Відомості

Останні кілька років ім'я Гарік Бірча не сходить зі сторінок журналів і газет, а все завядки відчайдушному романтику Вітальці, образ якого він втілив в однойменному скетчкомі, передає «Вива». Незважаючи на те, що актор може перетворитися на свого героя лише за мить, вони зовсім не схожі. Об'єднує їх лише одне:

«Ми обидва чоловіки, нам обом, слава богу, подобається жіноча стать! І, мабуть, на цьому спільне в нас закінчується. Я — зважений, практичний реаліст, а він — відчайдушний романтик! Коли я приймаю рішення, то продумую всі «за» і «проти». Він же керується емоцією. Я прихильник скоріше спокійного розміреного життя, ніж якихось бурхливих подій, які лихоманять тебе та кидають з боку в бік. Він же вічно потрапляє в якісь пригоди, і, якщо чесно, я не хотів би опинитися на його місці», — розповідає Гарік.

Незважаючи на те, що 15 вересня актор відзначив свій 41-й день народження, він все ще не одружений і під вінець поки не збирається. Більше того, за словами самого Гаріка Бірчі, шалене кохання — зовсім не його варіант:

«Для мене важливіше чисті щирі відносини, взаємодопомога та підтримка. Тобто дружина — коханка, дружина — мати моїх дітей, дружина — друг, співрозмовник і т. д. Я не хотів би шалене кохання. Я прихильник порційного підходу до подібних речей. Все повинно бути в міру. У моєму житті це стосується всього, але тільки не роботи! Тут міри у мене немає, тому, напевно, і з особистим життям у мене поки не склалося».

Єдине місце, де актор може відпочити всією душею від напруженого робочого графіка, — це будинок старшої сестри та її чоловіка.

«Ми часто збираємося всією родиною в будинку сестри і біля багаття обговорюємо все, що нас хвилює. Ми називаємо це місце Острів свободи, тому що тільки там ми відпочиваємо по-справжньому. У нас там свій центр духовного очищення, ось вже понад 20 років як», — поділився Гарік Бірча.

Loading...