Monatik виступив перед російськими зірками в Москві

Monatik виступив перед російськими зірками в Москві

Молодий, але перспективний український співак, танцюрист і автор пісень Monatik 10 вересня виступив з концертом у Москві.

Джерело: Відомості

Привітати талановитого артиста з відмінним стартом прийшли його колеги та друзі по сцені: Нюша, Бьянка, Сергій Звєрєв, екс-солістка «ВІА Гри» Ольга Романовська та багато інших, передає «Вива».

Презентація Діми Монатика пройшла в самому центрі Москви, в клубі Dorffman. Співак представив присутнім гостям свій новий кліп на пісню «Сейчас» і виконав кілька пісень. Присутнім настільки сподобався виступ українського артиста, що пісню «Мокрая» Монатика попросили виконати «на біс».

Сюрпризом для гостей стали яскраві роботи-охоронці в костюмах за мотивами фантастичного бойовика «Трансформери», а також величезний торт, верхівку якого прикрашала фігурка Monatik.

Нагадаємо, цього літа Monatik видав одразу дві дуетних пісні та відео — «Тише» з Анною Седоковою і «Мокрая» з Quest Pistols Show.

Творчий шлях Діми Монатика як сольного артиста почався влітку 2011 року, коли зі своїм другом Миколою Бойченком і балетом «D'arts» артист зняв на айфон свій дебютний кліп «ТайУлетаю», що став візитною карткою співака. У серпні 2012 року Монатік написав знакову пісню «40 градусів», яку виконала Loboda, а трохи пізніше — ще ряд пісень, у тому числі для Єви Бушміної «Собою» і Віки Дайнеко «Бей себя». Паралельно кар'єрі автора Monatik пише багато для сольної творчості. За його плечима вже є дебютний альбом під назвою «Саундтрек сьогоднішнього дня» або просто — SSD.

Loading...