Цуманським лісом гуляють невідомі люди на джипах зі зброєю в руках

Лісівники висловлюють побоювання, щоб в області не спровокували «волинське Мукачево», коли їм доведеться захищати природне багатство від рук рейдерів.

Джерело: Відомості

Працівники Цуманського держлісгоспу продовжують триденний страйк проти звільнення їхнього директора Олександра Мірошниченка.

Лісівники  підготували Звернення до депутатів, яке ті проігнорували. У той же час люди вимагають, щоб керівництво області зважило на їхні вимоги, оскільки вважають, що нинішній в. о. начальника управління лісового господарства пан Кватирко діє неправомірно та намагається повернути в лісову галузь команду колишнього екс-керівника області Колісника.

Працівники лісгоспу заявляють, що Цуманське підприємство є одним з найпотужніших в області. Працює не тільки на внутрішній, а й на зовнішній ринки. Немає проблем із виплатою зарплат, постійно нарощує прибутки, збільшує кількість  робочих місць. Відповідно є бажаючі взяти його під свій контроль.

Протестувальники також висловили свою турботу з приводу того, що в лісництві останнім часом спостерігають появу джипів з «лівими» номерами, тобто з номерами інших марок автомобілів, якими управляють невідомі люди зі зброєю. Лісівники переконані, що якби правоохоронці хотіли, давно б уже встановили, хто вони такі і що забули в лісі.

Інженер лісового господарства Анатолій Дорощук висловлює побоювання, щоб в області не спровокували «волинське Мукачево», коли лісівникам доведеться захищати природне багатство від рук рейдерів.

Loading...