У львівській школі отруїлися півтори сотні дітей

Вранці на уроки не прийшло 160 учнів.

Джерело: Відомості

Масове отруєння дітей в одній із шкіл Львова. Уранці на уроки не прийшло 160 учнів, близько сотні з них злягли з симптомами кишкової інфекції.

Щоправда, отруєння у дітей, ймовірно, не складне, бо до медиків звернулися одиниці. Харчоблок школи зачинили та ретельно перевірять, ідеться в сюжеті ТСН.

Вранці батьки зідзвонились між собою — і з'ясувалося, що дітей із ознаками отруєння багато. До школи не прийшло понад 150 учнів. У більшості схожі симптоми.

У міській раді кажуть, що масових звернень до лікарень чи викликів «швидких» не було. Нині госпіталізували трьох дітей, двох після надання допомоги відпустили, ще одна 10-річна дівчинка залишається у лікарні.

Після отруєння дітей їдальню школи зачинили. Школярів тут не годуватимуть, доки не з'ясують, що їм зашкодило. Перевірка триватиме приблизно 5 днів.

Водночас у дирекції школи  запевняють, що кухня в них чиста, працівники перевірені. Однак батьки наполягають, що діти отруїлися саме в шкільній їдальні. Вони вже написали скарги до санстанції та прокуратури.  

Loading...