Вперше за майже сорок років у Херсоні стали постачати воду цілодобово

Від сьогодні міський голова Херсона Володимир Миколаєнко зупинив розпорядження голови Херсонського виконавчого комітету від квітня 1976 року, яким місто було переведено на водопостачання по годинах.

Джерело: Відомості

Про це повідомили в міській раді Херсона, передає УНН.

Із 16 вересня 100% херсонців отримали цілодобову послугу водопостачання.

У місті запустили оновлене обладнання насосної станції водопроводу № 2, реконструкція якої стала завершальним етапом реалізації заходів з переведення мешканців міста на цілодобове водопостачання.

«Це був поетапний процес. До цього протягом 5 років Міськводоканалом виконано роботи з реконструкції та модернізації насосних станцій водопостачання. Тоді лише 47% жителів міста отримували цілодобове водопостачання, в 2011 — 70%, а з сьогоднішнього дня 100%», — розповів директор МКП ВУВКГ м. Херсон Ігор Козаков.

На реалізацію основних заходів із забезпечення херсонців цілодобовим водопостачанням за п’ять років витрачено 44 млн грн.

До кінця року планується також виконати роботи з переведення системи знезараження води на гіпохлорид натрію, як це вже реалізовано на першій та третій насосних станціях водопостачання.

Loading...