Lutsk Night Cinemа планує відзначити прихід осені кінопоказом

18 вересня о 20 годині на стадіоні СНУ імені Лесі Українки, який знаходиться за адресою вул. Ярощука, 30, відбудеться перегляд кінострічки Карана Джохара «Мене звуть Кхан / My Name Is Khan».

Джерело: Відомості

Саме цей фільм у 2010 році набрав найбільше голосів у спільноті в мережі vkontakte серед трійки інших, які також були висунуті на голосування.

Вхід вільний! Організатори пояснюють початок заходу о такій годині тим, що фільм триває 2 години 40 хвилин, щоб глядачі мали можливість самостійно дістатися домівок. Оскільки на попередньому кінопоказі вручення сертифікатів та розіграш призів відняв у глядачів близько години часу, цього разу організатори спробували продумати організаційні моменти. Тому перед показом фільму присутні зможуть взяти участь у безкоштовному майстер-класі із зумби від Ксенії Фещук, єдиного ліцензованого тренера цього напрямку у Луцьку.

Організатори дбають про кіноманів, саме тому у спільноті кінопоказу постійно оновлюється інформація щодо погодних умов, а також того, на що можуть очікувати глядачі. На території стадіону буде також продаватися кава, проте кожен присутній може брати із собою термоси із чаєм чи кавою.

Цей кіноперегляд також має бути особливим, тому на ньому будуть присутні особливі гості, серед яких: Mike Waldron (Майк Валдрон), котрий є глобальним фасилітатором програми для молоді «Активні громадяни». Як завжди, на кінопоказі буде присутній фотограф.

Деякі кіномани порівнюють кінострічку з «Форрест Гамп», але в будь-якому випадку це кіно саме по собі варте уваги та заслуговує на роздуми глядачів, піднімаючи актуальні теми.

Не забуваймо, що організатори підтримують здоровий спосіб життя, тому присутні не можуть приносити із собою та розпивати спиртні напої. На території стадіону заборонено палити. Також не можна брати на кінопоказ небезпечні предмети, а за дотриманням порядку слідкуватиме охорона.

Loading...