У «Правому секторі» різко прокоментували слова Москаля про ДТП на Дніпропетровщині

У «Правому секторі» різко прокоментували слова Москаля про ДТП на Дніпропетровщині

«Правосекторівці» наголосили, що очільник Закарпаття спекулює смертями бійців.

Джерело: Відомості

Коментар очільника Закарпатської ОДА Геннадія Москаля про ДТП за участю бійців «Правого сектору» є цинічною брехнею. Про це заявили у прес-службі «Правого сектору».

«Трагічною ситуацією скористався відомий контрабандист, холуй Порошенка, а нині — «губернатор» Закарпаття Геннадій Москаль. Москаль заявив, що аварію спричинили саме добровольці, вдарившись об автівку армійців. При цьому добровольці нібито були п'яними. Така брехня не витримує жодної критики», — йдеться у повідомленні.

За словами представників «Правого сектору», саме УАЗ солдатів ЗСУ протаранив Фольксваген Т4 бійців ДУК. На підтвердження своїх слів на офіційному сайті організації виклали фото ДТП.

«Геннадій Москаль уже не вперше поширює брехню про «Правий сектор», але до такого цинізму він ще не доходив. Груба брехня, помножена на спекуляцію смертями бійців, — ось до яких методів він вдається, аби очорнити добровольців», — додали у прес-службі.

Нагадаємо, раніше у Москаля повідомили про загибель двох бійців «Правого сектору», причетних до стрілянини на Закарпатті. За інформацією прес-служби очільника Закарпаття, експертиза встановила, що бійці «Правого сектору» були в нетверезому стані.

Loading...