Сергій Безруков підтвердив чутки про розлучення

Сергій Безруков підтвердив чутки про розлучення

Відомий російський актор Сергій Безруков підтвердив, що розлучився зі своєю дружиною Іриною.

Джерело: Відомості

Наприкінці травня з'являться новина про те, що актор Сергій Безруков пішов від своєї дружини Ірини, після 15 щасливо прожитих років подружнього життя. ЗМІ писали про те, що артисти не проживають разом під одним дахом, нагадує «Ивона».

На початку літа фотографам вдалося сфотографувати Безрукова, коли він обіймався біля свого автомобіля з режисером Анною Матісон.

Сергій та Ірина Безрукови довгий час зберігали мовчання і не розповідали пресі про свої стосунки, але днями актриса все ж дала інтерв'ю, в якому підтвердила їх розставання. Після чого шанувальниці Сергія Безрукова на його соцсторінці стали писати йому про те, що дуже шкодують про розлучення улюблених акторів.

У відповідь Безруков заспокоїв передплатників, заявивши, що рішення про розлучення було обопільним і вони з Іриною зберегли дружні стосунки.

«Не хвилюйтеся, я продовжую допомагати їй і підтримувати!))) Це наш з нею вибір! Побажайте нам краще удачі й щастя!» — прокоментував актор.

Багато прихильниць побажали Сергію та Ірині щастя в особистому житті, але були й ті, хто поставився до новини про розлучення негативно, дорікнувши акторові, як можна жити на «два фронти».

На що Безруков відповів:

«Не судіть, і не судимі будете! Судити дуже просто! Головне залишатися людьми в будь-яких ситуаціях !!! Спасибі вам!!!!»

Loading...