На Дніпропетровщині загинули двоє бійців ПС, причетних до стрілянини на Закарпатті

Представники «ПС» загинули на Дніпропетровщині.

Джерело: Відомості

Очільник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль повідомив, що у Дніпропетровській області унаслідок ДТП загинули двоє бійців «Правого Сектору», яких вважають причетними до стрілянини у Мукачевому 11 липня. Про це повідомили у прес-службі очільника Закарпаття.

«8 вересня о 5.45 ранку в Покровському районі Дніпропетровської області поблизу бази «Правого сектору» сталася аварія, в результаті якої загинули кілька чоловік. Легковик із представниками «Правого сектору», котрі, як встановила подальша експертиза, були в нетверезому стані, врізався у військовий автомобіль з бійцями військової частини 1402», — повідомляються у прес-службі деталі трагедії.

Жертвами аварії, стали двоє військовослужбовців військової частини 1402 та представник «Правого сектору», якого поховали у Дніпропетровську як невідомого. Ще один боєць «ПС» отримав важкі поранення, у результаті яких помер 14 вересня у лікарні ім.І.Мечникова.

«Як з'ясувалося згодом, обидва представники «ПС» брали участь у подіях 11 липня в Мукачеві й переховувалися в Дніпропетровській області від правоохоронців», — йдеться у повідомленні.

Відомо, що постраждалим, який загинув у лікарні, виявився Копосович Роман, 1989 року народження. Чоловік мешкав у селі Збини Воловецького району Закарпатської області.

Встановленням особи іншого представника «ПС», який загинув у ДТП й похований, як невідомий, займаються силові структури.  

Loading...