Дружина Сергія Безрукова підтвердила чутки про їхнє розлучення

Дружина Сергія Безрукова підтвердила чутки про їхнє розлучення

Зіркове подружжя розлучилося після 15 років спільного життя.

Джерело: Відомості

Дружина російського актора Сергія Безрукова Ірина офіційно підтвердила, що вони більше не разом. Пара прийняла рішення розлучитися після 15 років шлюбу.

За словами Безрукової, вона знайшла в собі сили розпочати життя з чистого аркушу, а з Сергієм вони зуміли лишитися добрими друзями, пише видання HELLO.

«Так, як подружжя ми розлучилися, але продовжуємо працювати разом. За 15 років спільного життя ми стали по-справжньому близькими людьми та соратниками, і наше розставання цього скасувати не може. Нас, як і раніше, об'єднує спільна справа — Московський Губернський театр, Фонд підтримки та розвитку соціокультурних проектів, який ми разом створили», — розповіла Ірина Безрукова.

Також Безрукова торкнулася теми смерті її сина Андрія Ліванова, який загинув у середині березня. Ірина розповіла, що вибачилася перед своїм екс-чоловіком Ігорем Лівановим.

«Я сподіваюся, мої слова хоч чимось допоможуть людям, які раптово стикаються з втратами. З відходом Андрійка я дуже багато чого переоцінила. Я знайшла в собі сили вперше за 15 років попросити вибачення у його батька і самій пробачити багато речей... І відпустити», — відверто сказала Безрукова.

Loading...