Віра Ульянченко пояснила, за що її розшукує СБУ

Віра Ульянченко пояснила, за що її розшукує СБУ

Колишня чиновниця не збиралася переховуватися від слідства.

Джерело: Відомості

Колишня очільниця Київщини Віра Ульянченко давно знала про те, що перебуває в базі розшуку. Про це вона розповіла ТСН.

За словами екс-чиновниці, наприкінці червня проводилися слідчі дії у зв'язку зі справою щодо передачі мисливських угідь Сухолуччя Віктору Януковичу, і Віру Ульянченко викликали на допит. На той момент Віра Іванівна перебувала за кордоном на лікуванні, тому її оголосили в розшук.

Як тільки колишня голова Київської ОДА повернулася до України, одразу звернулася до слідчих органів. За словами Ульянченко, у неї навіть не відібрали закордонний паспорт, і екс-чиновниця може виїжджати з країни, куди тільки заманеться. Чому фотографія залишилася на сайті розшуку, соратниця Ющенка не знає.

Щодо справи Сухолуччя, Ульянченко запевняє, що все було оформлено згідно з відповідним законодавством, з її боку порушень не було. Землі, каже, передавала не Януковичу, а громадянам. Зараз екс-голова столичної ОДА активно співпрацює зі слідством і втікати не збирається.

Інформація про розшук Ульянченко здивувала навіть Віктора Ющенка. Він зранку також приїхав до її офісу, перевірити — чи на місці.

Сьогодні в Мережі з'явилась інформація, що Віра Ульянченко з червня перебуває в розшуку СБУ. Пізніше виявилося, що політик з Києва нікуди не виїжджала.

Loading...