Руслана Писанка зібралась торгувати повидлом

Руслана Писанка зібралась торгувати повидлом

Відома українська актриса та телеведуча Руслана Писанка планує готувати повидло для продажу.

Джерело: Відомості

Як зізналася Руслана Писанка під час ефіру проекту «Все буде смачно!» на телеканалі СТБ, її подруга Марина вирішила відкрити невелику пиріжкову, а з нагоди відкриття запропонувала їй приготувати повидло, яке можна буде продавати як «Повидло від Писанки». Актриса з радістю на це погодилася.

«Я думала, що це просто: змішав цукор і яблука, поставив на вогонь і хай вариться. Приходиш через 3 години — повидло готове. Але виявилося, що все не так просто, — зізнається телеведуча, — я все порізала, поставила на вогонь, налила трошки води, щоб цукор розчинився. Але коли ця маса закипіла, вона почала пригорати». За її словами, від приготованого повидла по всьому будинку поширився запах гару.

За допомогою Руслана Писанка звернулася до кулінара Алли Ковальчук та телеведучої Надії Матвєєвої, які 13 вересня в ефірі програми навчать її готувати не тільки ніжне повидло за рецептом, який дістався Аллі Ковальчук від бабусі, але також спечуть смачні рогалики з повидлом. Крім того, Алла Ковальчук покаже швидкий спосіб очищення яблук за допомогою дриля.

Loading...