Луцьк уперше прийматиме «Фестиваль національної кухні»

Луцьк уперше прийматиме «Фестиваль національної кухні»

У розпал осені, коли земля щедро винагороджує трудівників, даруючи урожай винограду та городини, древній Луцьк запрошує до себе гостей та шанувальників національної кухні.

Джерело: Відомості

27 вересня, з 14.00, в Центральному парку міста Луцька відбудеться сімейне свято «Фестиваль національної кухні».

У рамках фестивалю заплановано: частування гостей свята українськими стравами (борщ, вареники, сало, бограч, куліш, деруни та інші), безліч різноманітних конкурсів та вікторин, майстер-клас з приготування українських страв від кращих кухарів Волині, змагання серед закладів торгівлі Волині на кращі страви, святковий ярмарок ужитково-прикладного мистецтва, кулінарні майстер-класи від відомих волинян, козацькі розваги та святкова концертна програма за участі квартету «Аккорд», колективу «Чачка», гурту»МоторРолла» та інших.

У рамка фестивалю відбудеться «Свято Борщу», яке є сучасним, яскравим, інтерактивним кулінарним проектом, що вже відбувалося в різних куточках нашої країни. На фестивалі приготують 300 літрів борщу за різними рецептами, які потім зможуть скуштувати гості заходу.

У рамках свята працюватиме дитяче містечко, де зможуть знайти собі заняття наймолодші відвідувачі.

Оргкомітет запрошує до участі у фестивалі народних майстрів, медоварів, творчі колективи, заклади торгівлі та виробників продуктів харчування.

Організатор: Громадська організація «Volfest»

Фестиваль відбудеться за підтримки Луцького міського голови Миколи Романюка.

Loading...