Зірка серіалу «Не родись вродливою» розповіла, як довела себе до виснаження

Зірка серіалу «Не родись вродливою» розповіла, як довела себе до виснаження

Актриса за місяць схудла на п’ятнадцять кілограмів.

Джерело: Відомості

Юлія Такшина вперше розповіла про те, як постраждала під час експериментів з дієтами.

«У моїх очах старший брат Володя був незаперечним авторитетом, і коли мені виповнилося п'ятнадцять, він якось ненароком зауважив: «Щось ти поправилася». Сказав і забув. А в мене в голові відклалося, — згадує Такшина. — Я сіла на жорстку дієту: у день з'їдала тарілку квасолі та кілограм яблук — на таких продуктах за місяць схудла на п'ятнадцять кілограмів.

Залишилися шкіра та кістки. Щоночі мені снилася їжа, прокидалася як після кошмару: «Я їла уві сні, тепер знову поправлюся!» — і тут же кидалася до ваг. Батьки не могли на мене вплинути — діти в цьому віці некеровані. Я вже важила тридцять дев'ять кілограмів і підйом на третій поверх школи став порівнянний з підкоренням Евересту».

На довершення до всього, Юля вирішила записатися ще й на шейпінг. Під час заняття дівчина відчула такий гострий біль, що її відвезли зі спортзалу на «швидкій», пише «Сегодня».

«У лікарні поставили діагноз «дистрофія другого ступеня», — продовжує актриса. — Але на мене це не подіяло, і я продовжила худнути. Рівно через тиждень стався другий напад. Тоді лікарі взялися лякати: «Дівчино, ви розумієте, що у вас вискочить прищик, і організм з ним не впорається? «Дуже, зауважу, тонкий хід — лякати п'ятнадцятирічного підлітка прищиком... Тоді я налягла на їжу і місяць не могла насититися: з'їдала по три порції і все одно вставала з-за столу з відчуттям голоду. В результаті набрала на чотири кілограми більше, ніж до дієти».

Loading...