Армен Джигарханян пояснив, чому вирішив розлучитися

Армен Джигарханян пояснив, чому вирішив розлучитися

Легендарний артист Армен Джигарханян пояснив причину свого рішення розлучитися з дружиною після 40 років шлюбу.

Джерело: Відомості

Справа в тому, що він не хотів підтримувати ілюзію відносин, яких давно вже немає.

Стосунки Армена Джигарханяна з дружиною Тетяною Власовою давно перестали бути подружніми. Колишня дружина актора переїхала в Америку ще наприкінці 90-х років. Раніше і сам Армен Борисович проводив за океаном кілька місяців. Але в останні роки він був сильно зайнятий у театрі, в якому є президентом, а тому їх спілкування з Тетяною звелося до нуля. Незабаром рідкісними стали навіть телефонні дзвінки.

У підсумку, Джигарханян не захотів підтримувати ілюзію сім'ї, якої вже давно не існує, і вони з Тетяною подали на розлучення.

«Ініціатором такого рішення став час», — цитують Армена Джигарханяна «7 Днів». Легендарний артист вважає, що колишнє подружжя навряд чи може після розлучення залишитися друзями. «Ні. Це буває рідко», — коротко висловив свою думку Джигарханян.

Тим часом кажуть, що приводом для розриву Джигарханяна і Власової стала молода пасія артиста. Поява в житті 79-річного Армена Джигарханяна Віталіни Цимбалюк-Романовської наробило чимало галасу не тільки в пресі, але й в Московському драматичному театрі його імені. Нібито робота Віталіни в театрі та її близькість до Армена Борисовича розкололи трупу. Недоброзичливці почали звинувачувати її в тому, що вона каламутить воду та погано впливає на Джигарханяна. Одні зі скандалом покинули театр, а інші створили «Партію Тетяни Сергіївни Власової» й оголосили Цимбалюк-Романовській війну.

Сам артист свою молоду подругу ні від кого не приховує. У розмові про відносини з 34-річною Віталіною актор буквально зважив кожне слово: «За 80 років свого життя я зрозумів, що найнеймовірніше — взаємини двох. Це і велике, і дуже нице. Як помер Аркадій Райкін? У нього було ліки — важливі, які він мав приймати раз на два дні. І одного разу він забув, і не було поруч нікого, хто нагадав би… Тому вкрай потрібен той, хто — грубо будемо називати — тебе любить».

Loading...