84-річний російський актор Іван Краско одружився зі студенткою

84-річний російський актор Іван Краско одружився зі студенткою

24-річна наречена не захотіла цілувати 84-річного актора.

Джерело: Відомості

Новина про весілля відомого актора на своїй студентці викликала величезний ажіотаж у суспільстві.

Відомий 84-річний актор Іван Краско одружився на 24-річній Наталії Шевель. Вони розписалися в Червоноармійському РАГСі Санкт-Петербурга. Під час обміну обручками Краско крикнув: «Гірко!». Потім щасливий наречений потягнувся до нареченої, щоб її поцілувати, однак вона його зупинила: «Ще не можна, ще не закінчилася реєстрація, Іване, ти не розумієш?». Пізніше поцілунок все-таки відбувся, передає «Сегодня».

Після одруження закохані відправилися на прогулянку, де влаштували традиційну фотосесію. Гості чекали нареченого та наречену в Будинку актора, де був влаштований пишний банкет. Новина про весілля відомого актора зі своєю студенткою викликала величезний ажіотаж в суспільстві. Багатьох бентежить той факт, що різниця у віці молодят становить 60 років.

Обручки у наречених виявилися «зі змістом». Іван Іванович і Наталія встигли зробити їх на замовлення, віддавши в переплавку свої старі обручки — для обох це не перший шлюб. На внутрішній стороні кожного персня було вигравірувано: «Все мине. Мине і це».

Мама 24-річної Наталії Шевель на весілля їхати відмовилася, а під час одруження пила валідол з валеріаною.

Loading...