Під Києвом піймали «Моджахеда» — одного з найнебезпечніших бійців «Торнадо»

Під Києвом піймали «Моджахеда» — одного з найнебезпечніших бійців «Торнадо»

«Моджахед» переховувався від слідства та суду більше двох місяців.

Джерело: Відомості

Учора ввечері біля Києва Головна військова прокуратура затримала бійця роти «Торнадо» на прізвисько «Моджахед». Його називають одним із найнебезпечніших та найжорстокіших у «Торнадо». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

«Жорстко, але без стрільби, слідчі Головної військової прокуратури, внаслідок філігранної оперативної комбінації працівників департаменту карного розшуку МВС (особлива подяка генералу Паскалу В. Ф.), в готельному комплексі на Обухівській трасі поблизу Києва, ввечері 09.09.2015 розшукали та затримали найбільш небезпечного та жорстокого з усіх підозрюваних бійців роти «Торнадо» за кличкою «Моджахед» — громадянина Білорусі Ляшука, який переховувався від слідства та суду більше двох місяців», — зазначив Матіос.

«Моджахед»-Ляшук (він же — за посвідченням працівника міліції — Аль-Такбір Даніял Олександрович, мусульманин, сповідує цінності екстремістської організації ІГІЛ) підозрюється у вчиненні тяжких та особливо тяжких злочинів у складі злочинної організації з числа окремих працівників міліції роти патрульно-постової служби «Торнадо» під керівництвом п'ять разів судимого Руслана Оніщенка.

«Саме «Моджахед»-Ляшук із надзвичайним цинізмом і зухвалістю, жорстокістю та безжальністю вчиняв найбільш жорстокі катування місцевого населення Луганської області, організовував та приймав безпосередню участь у зґвалтуванні затриманих, яких він разом з іншими підозрюваними викрадав з корисливих мотивів. Така війна, війна за Закон для всіх, у погонах і без них, заради життя і спокою столиці, знедолених бідою людей в зоні АТО та справедливої держави. Для нас усіх. Така Воля Божа!» — підкреслив Матіос.

Loading...