Акторка Світлана Пермякова назвала причину розлучення з молодим чоловіком

Акторка Світлана Пермякова назвала причину розлучення з молодим чоловіком

Акторка розповіла про стосунки з Максимом Скрябіним.

Джерело: Відомості

Відома російська акторка Світлана Пермякова відверто розповіла про стосунки з батьком своєї донечки Варі. Зірка неохоче коментувала свій розрив із Максимом Скрябіним, який водночас був її директором та чоловіком. Однак зараз Світлана зізналася, що колишні закохані намагаються побудувати «мирні стосунки». Для цього вони навіть поїхали разом у відпустку.

«Наш літній відпочинок можна назвати знаковим, таким, що веде до перемир'я. Ми багато розмовляли із Максимом про виховання Варі. Все пройшло добре. Але поки що ми будуємо стосунки. Не можу сказати, що вони в нас ідеальні», — розповіла артистка в інтерв'ю виданню «Телепрограмма».

Сам же Максим причиною їхнього із Пермяковою розриву називає конфлікти на ґрунті виховання дитини.

«Ми почали сваритися через те, що у нас зі Світланою не співпадали погляди на виховання Варюші. Спір з приводу здоров'я Варі та сімейні конфлікти цілковито зіпсували стосунки. Невдоволення одне одним накопичувалося. Заборонити матері виховувати дитину так, як вона вважає за потрібне, я не міг. Це дуже складно. Прохання переходили на крики. Напевно, в той момент я погарячкував і наговорив багато образливих слів. Нам довелося розлучитися», — зізнався молодий татусь.

Наразі акторка впевнена, що їхня із Максимом задача – створити максимально комфортні умови для виховання доньки.

«Максим — батько Варі, тому він залишиться для мене близькою і коханою людиною. А Варюша — наше спільне щастя. В нас обох всередині, в серці плутанина. Свого часу ми не стали влаштовувати весілля, робити піар на відносинах, вигадувати те, чого немає. І мені, і Максу потрібна була дитина. Макс — кар'єрист, я жінка, якій пора було народжувати. Варя росте в атмосфері любові. Ми розійшлися, щоб бути щасливими батьками. Вона виросте і зрозуміє це. Дитина не повинна бачити, як мама і тато лаються, відчувати, що вони ненавидять один одного через непорозуміння», — відверто зізналася Пермякова.

Loading...