Ірина Дубцова проходить реабілітацію після побоїв та струсу мозку

Ірина Дубцова проходить реабілітацію після побоїв та струсу мозку

Співачка отримала струс мозку після бійки в аеропорту.

Джерело: Відомості

У російської співачки Ірини Дубцової діагностували струс мозку після бійки з дочкою топ-менеджера «Газпрому». Ірина Дубцова та Дарина Андрєєва посварилися в аеропорту Нового Уренгоя. За словами Дубцової, після словесної перепалки в мікроавтобусі кривдниця несподівано вдарила її кулаком в обличчя. Дар'я Андрєєва запевняє, що хотіла відмахнутися від грубого жесту співачки, від якої пахло перегаром.

Відразу після конфлікту артистка Ірина Дубцова поспішила написати заяву в поліцію на Дарину Андрєєву, яка також написала у відповідь заяву на співачку. Зараз Ірина Дубцова проходить реабілітацію у зв'язку з забоями обличчя та струсом мозку, повідомляє «Собеседник».

Нагадаємо, інцидент стався вранці 4 вересня. Ірина Дубцова та Дарина Андрєєва сіли в один мікроавтобус, який повинен був доставити VIP-пасажирів від літака в аеропорт. За словами Ірини Дубцової, у неї була висока температура, тому вона попросила Дарину Андрєєву прикрити двері автомобіля, а та нібито їй нахамила.

«Я не стала відповідати грубіянці. Як тільки ми зайшли в будівлю аеропорту, дівчина повернулась і вдарила мене по обличчю», — розповіла артистка.

Дар'я Андрєєва, у свою чергу, повідомила, що «опухла від алкоголю особа» показала їй середній палець. Дівчина, з її слів, хотіла просто відмахнутися, але потрапила Ірині Дубцовій по обличчю. Андрєєва написала в соцмережі, що співачка відмовилася зафіксувати побої, злякавшись, що алкотестер вийде з ладу від її дихання: «Немає побоїв — немає кримінальної справи».

Loading...