Юрій Андрухович у Луцьку презентує унікальне візуальне шоу

Юрій Андрухович у Луцьку презентує унікальне візуальне шоу

10 вересня, о 19:00, у Палаці культури міста Луцька (вул. Богдана Хмельницького, 1) відбудеться унікальний захід – літературно-музичне дійство з потужним візуальним супроводом від Юрія Андруховича та польського гурту Karbido.

Джерело: Відомості

Вони представлять у Луцьку свій новий проект «Atlas Estremo».

За словами письменника, цей проект свого роду «музичний тріп» до 13 міст світу. Сам альбом базується на книзі Андруховича «Лексикон інтимних міст». Композиції виконуються українською, польською, білоруською мовами, а одна – універсальною мовою логотипів.

У новому альбому музиканти поєднали звукові експресії із джазово-панковим характером. Окрім цього, відбудеться також і потужне візуальне шоу, яке доповнить концерт особливою мовою світла та графічних зображень.

Віджеїнг передбачений з усіх міст туру лише в Києві, Івано-Франківську та Луцьку!

Цей захід – відкриття нового літературно-музичного сезону від мистецького об’єднання «стендаЛь» за підтримки Волинської обласної філармонії та готелю «Колобок».

Квитки:

- кав'ярня «Кофеїн» (вул. Винниченка, 12) 

- каса Волинської обласної філармонії на Театральному Майдані

- книгарня «Освіта» (пр. Волі, 8)

- книгарня Волинської обласної друкарні (пр. Волі, 27).

Довідка: 095 031 32 80, 097 876 42 15.

Проект відбувається за підтримки Польського Інституту в Києві.

Довідка:

Гурт Karbido і Юрій Андрухович співпрацюють з 2005 року. Протягом десяти років цієї співпраці в Польщі і Україні були створені альбоми «Самогон» (2005), «Цинамон» з додатком «Індія» (2009) і «Абсент» (2013). Разом з АртПолем вони здійснили чотири великі гастрольні тури Україною, відвідавши найбільші міста і фестивалі, на їх рахунку численні подорожі на найважливіші літературні події в Польщі, Чехії і Німеччині.

Loading...