Вагітна Катерина Клімова, крім розриву з коханим, зіткнулася з фінансовою кризою

Вагітна Катерина Клімова, крім розриву з коханим, зіткнулася з фінансовою кризою

Крім того, російська актриса тимчасово розійшлася з молодим чоловіком.

Джерело: Відомості

Особисте життя популярної російської акторки Катерини Клімової зовсім розладналося. Мало того, що вона тимчасово розійшлася з молодим чоловіком, актором Гелою Месхі, так вона ще переживає серйозну фінансову кризу. До такого висновку прийшли фанати артистки після того, як вона запостила оголошення про здачу квартири, передає «Сегодня».

На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram популярна актриса, яка очікує четверту дитину, опублікувала фотографію квітки і підписом до нього поставила рекламне оголошення. «Прошу пробачити і зрозуміти. Оголошення! Здається не велика, але дуже затишна квартира в 5 хвилинах від метро Студентська і 5 кроках від Т.Д. Москва на Кутузовському проспекті», — написала Клімова. Далі слідувало ім'я контактної особи і телефон.

Поки журналісти губляться в здогадах, чи сама актриса здає квартиру чи її попросили, численні шанувальники зробили невтішний висновок про фінансове становище Катерини. Зокрема, деякі фанати забили тривогу, заявивши, що Клімова буквально на межі бідності. «Невже фінансове благополуччя настільки незавидне?» — поцікавилася одна прихильниця.

Клімова переїхала з престижного підмосковного селища в квартиру в центрі Москви. При цьому папараці зняли, як вона власноруч тягала сумки.

Loading...