Запрацював оновлений відділ прикордонної служби

Ще один відділ прикордонної служби «Коритниця» облаштований згідно з європейськими вимогами до умов захисту кордону.

Джерело: Відомості

 

 Днями оновлений об’єкт, що розташований на території Володимир-Волинського району, офіційно розпочав роботу після реконструкції.

Голова Державної прикордонної служби України генерал-полковник Віктор Назаренко привітав персонал із відкриттям відділу, подарував цінні подарунки та вручив державні відзнаки.

Загалом на облаштування відділу прикордонної служби «Коритниця», реконструйованого в рамках проекту міжнародної технічної допомоги «Розвиток сучасної інфраструктури відділів прикордонної служби» Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна Європейського Інструменту Сусідства та Партнерства, протягом 2012-2015 років було виділено 7,5 мільйона гривень.

У рамках фінансування забезпечено розбудову шести будівель та споруд адміністративно-житлового та господарського призначення, прокладено мережу водопостачання та водовідведення, повністю переобладнано мережу теплопостачання та збудовано нові бокси для автомобільної техніки. Також у розпорядженні прикордонників – 14 одиниць техніки, зокрема «Volkswagen T-5», 3 автомобілі «Dacia Duster» та 2 квадроцикли. 

Loading...