На Луганщині в бою з диверсантами загинули двоє військових

На Луганщині в бою з диверсантами загинули двоє військових

Загинули двоє бійців 128-ї бригади ЗСУ.

Джерело: Відомості

На Луганщині в Станично-Луганському районі в результаті бойового зіткнення з групою диверсантів загинуло двоє військовослужбовців, ще двоє були поранені. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

«Під час бойового зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою терористів у районі Болотеного Станично-Луганського району загинуло двоє військових 128-ї бригади ЗСУ та двох було поранено. Пораненим надається вся необхідна допомога», — йдеться в повідомленні.

Також у Луганській ВЦА зазначили, що сьогодні вранці до Станично-Луганської лікарні було доставлено вбитого військового, обставини загибелі якого з'ясовуються. 

«Напевно, терористична ДРГ проникла на територію Станично-Луганського району за своїми загиблими бійцями, інформація про яких учора отримала резонанс в українських ЗМІ. Але терористи не знали, що «підопічних» покійного «Бетмена» вже забрали. Зараз правоохоронці встановлюють особи загиблих диверсантів», —  повідомив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Loading...