Алла Пугачова зібралася купити будинок в Ізраїлі за 7 мільйонів доларів

Алла Пугачова зібралася купити будинок в Ізраїлі за 7 мільйонів доларів

Російська співачка Алла Пугачова пригледіла собі будинок в Ізраїлі площею 650 квадратних метрів.

Джерело: Відомості

Тільки недавно вщухли чутки про те, що відома російська виконавиця Алла Пугачова збирається отримати громадянство Ізраїлю, як стало відомо, що вона бажає придбати там нерухомість, повідомляє НТВ. Журналістам телеканалу вдалося поспілкуватися з ріелтором, який підшукує для сім'ї співачки підходящий особняк.

Будинок площею 650 метрів квадратних, який пригледіла Алла Борисівна, оцінюється в 7 мільйонів доларів (близько 154 мільйони гривень). Триповерховий особняк з прилеглою територією в 13 соток знаходиться в одному з кращих районів Кейсарії, який славиться будинками відомих людей.

Інтер'єр будинку виконаний в білосніжній колірній гаммі і оснащений найсучаснішими технологіями, зокрема системою «Розумний дім», яка дозволяє відкривати двері, включати сигналізацію, підігрів підлоги та багато іншого, перебуваючи при цьому на одному місці.

За словами ріелтора, Алла Борисівна поки ще остаточно не визначилася з вибором, але жінка впевнена, що зірка вже пакує валізи, оскільки запропонований будинок їй дуже сподобався.

Loading...