Рожищенська молодь з допомогою кіно вдосконалювала свої знання з іноземної мови

Рожищенська молодь з допомогою кіно вдосконалювала свої знання з іноземної мови

6 вересня в бібліотеці для дітей міста Рожище, за сприяння молодіжної англомовної програми CACTUS, стартував соціальний проект перегляду іноземних фільмів мовою оригіналу.

Джерело: Відомості

«Мисли українською — дивись англійською» — під таким девізом цілу осінь учасники проекту будуть безкоштовно покращувати свої знання з іноземної.

«Я — волонтер бібліотеки для дітей. Мені приємно, що сьогодні ми разом робимо корисну справу для громади. Ще дуже багато людей не знають, що іноземну легко опановувати за допомогою не дубльованого кіно, — говорить керівник проекту Мирослава Романюк. — Саме перегляд кінофільмів мовою оригіналу дав мені можливість покращити знання з англійської. Ось тепер я ділюсь своїм досвідом із друзями та учасниками проекту».

«Чи цікаво було дивитись фільм без дубляжу? Так. Сьогоднішній мультик цікавий та ще й допомагає вдосконалювати англійську вимову», — говорить семикласник Максим Матвейчук.

«Мені дуже цікаво було дивитись мультфільм англійською мовою. Я собі вирішила, що буду більше вивчати англійську», — розповіла учасниця проекту семикласниця Анастасія Панасюк.

«Сьогодні я побачив (всупереч своїм очікуванням), що проект і справді діє. Мені сподобалось, що після половини фільму я перестав звертати увагу на те, що він англійською, яку, до речі, я знаю не так вже і добре. Виходить, що вивчити іноземну можна доволі цікавим способом. Що я очікую? Певно, продовження. Я з радістю прийду ще», — поділився враженнями студент Влад Ярощук.

Протягом роботи проекту «Tune in! Вмикайся!» всі зацікавлені матимуть можливість безкоштовно покращити знання з англійської та інших іноземних мов, провести час корисно та весело, насолодитись переглядом фільмів в оригіналі у приємній компанії.  

Loading...