На Луганщині знайшли тіла 5 терористів, що підірвалися на міні

На Луганщині знайшли тіла 5 терористів, що підірвалися на міні

Тіла п’ятьох бойовиків диверсійно-розвідувальної групи «ЛНР», які підірвалися на мінах, виявили в лісовому масиві поблизу річки Сіверський Донець на Луганщині.

Джерело: Відомості

Про це повідомляється на сайті речника АТО у Луганській області Руслана Ткачука, передає УНН.

Зазначається, що за інформацією ГУ МВС у Луганській області, о 16.00 військовослужбовці підрозділу ЗСУ в лісовому масиві поблизу річки Сіверський Донець, між селом Болотенне та селом Миколаївка Станично-Луганського району, в сильному гнилісному стані з мінно-вибуховими травмами виявили п’ять трупів чоловічої статі (вік встановити неможливо) в камуфльованій формі, з автоматичною зброєю та боєприпасами, без особистих документів. Вказано, що давність трупів — близько двох тижнів.

«На одязі одного з загиблих присутній шеврон з триколором РФ та шеврон ГБР «Летюча миша». Окрім цього, на одному з автоматів присутній триколор «ЛНР» та емблема ГБР «Летюча миша». За поясненнями українських військовослужбовців, бойовики диверсійно-розвідувальної групи НЗФ «ЛНР» намагалися проникнути на територію підконтрольну Україні та підірвалися на мінах», — йдеться у повідомленні.

Вказано також, що на МП вилучено: п’ять АКС калібру 5,45 мм, один автомат — 7,62 мм, із них два Калашникова з підствольними гранатометами, один — з оптичним прицілом, 47 магазинів до автоматів з набоями, вісім гранат Ф-1, 21 постріл для підствольного гранатомету ВОГ, три сигнальні ракети, шість розгрузок та дві фляги.

Loading...