Друга вагітність для Слави з «НеАнгелів» виявилася несподіванкою

Друга вагітність для Слави з «НеАнгелів» виявилася несподіванкою

Українська співачка Слава з групи «НеАнгели» поділилася подробицями своєї другої вагітності.

Джерело: Відомості

Днями стало відомо, що учасниця групи «НеАнгели» Слава готується вдруге стати мамою. Співачка знаходиться вже на сьомому місяці вагітності, але тільки зараз зважилася розповісти про те, як вона себе почуває напередодні народження другого малюка. 31-річна співачка зізналася, що вони з чоловіком не планували поки другого малюка, але, коли дізналися про вагітність, то обидва зраділи такій приємній новині, розповідає ТСН.

«Не можу сказати, що ми сильно планували. Напевно, за нас все планується на небесах. Відмовитися від того, що дає Бог, я не можу. Потрібно вміти цінувати такі речі. Насправді, головне, щоб було від кого і для кого народжувати», — зізналася Слава.

За словами артистки, чекаючи народження другого малюка, вона стала менше їсти, оскільки під час першої вагітності зіткнулася з проблемою зайвої ваги — Слава набрала близько 20 кілограмів.

«Намагаюся рот прикривати хоча б вночі. Хоча виходить проблемно. А так не можу сказати, що я якісь продукти розлюбила, а інші полюбила», — зазначила співачка.

Артистка додала, що вони з чоловіком вже знають стать майбутньої дитини, але поки воліють тримати цю інформацію в секреті.

Солістка гурту «НеАнгели» зізналася, що вона не збирається йти у творчу відпустку, а буде продовжувати працювати та виступати з концертами. Адже під час першої вагітності артистка радувала шанувальників своєю присутністю на сцені до восьмого місяця.

«Йти я нікуди не збираюся. Будучи вагітною Леоном, до восьмого місяця працювала. Адже робота мені багато чого дає — гарний настрій, зайнятість улюбленою справою, та й дозволяє мені відчути себе в чомусь незалежною, врешті-решт!» — вважає Слава.

Loading...