Наталка Могилевська схудла та знялася у мотиваційному ролику

Наталка Могилевська схудла та знялася у мотиваційному ролику

Українська співачка Наталія Могилевська представила відеоролик, яким вона закликає худнути всіх, хто має проблеми із зайвою вагою.

Джерело: Відомості

Відома українська виконавиця, яка вже встигла схуднути на 11 кілограмів, закликає всіх, хто страждає від зайвої ваги, худнути та займатися своїм тілом. Нещодавно зірка анонсувала вихід свого свіжого кліпу «Худнути», в якому вона з'явиться в образі картоплі-фрі, сосиски та хот-дога.

Днями 40-річна артистка поділилася на особистому каналі в YouTube мотивуючим роликом, у якому вона піднімає важкі гантелі та своїми діями закликає худнути.

Автором серії роликів, які знімали на одному з українських каналів, став екс-продюсер Ані Лорак Сергій Перцев. За словами Наташі, він і став людиною, яка надихнула її худнути. Всі 8 годин зйомок на майданчику панувала весела атмосфера, а співачка із задоволенням кілька разів змінила спортивні барвисті костюми, пише ТСН.

Співачка поділилася яскравим знімком зі знімального майданчика, на якому вона зображена разом з усією командою, яка брала участь у створенні кліпу на її пісню «Худнути» та серіях мотивуючих роликів.

«Новий знімальний день. Що за осінь — буде насичена неймовірно. Перцев рулить!» — підписала фото Наташа.

Loading...