Влад Яма прокоментував новину про своє весілля

Влад Яма прокоментував новину про своє весілля

Український хореограф Владислав Яма відреагував на чутки про своє весілля з коханою.

Джерело: Відомості

Сьогодні, 3 вересня 2015 року, в ЗМІ поширилися чутки про те, що популярний український танцюрист, суддя шоу «Танцюють всі» Влад Яма одружився зі своєю коханою Ліліаною і, більше того, що вони з Лілею чекають народження первістка. Журналістам видання Viva! стало відомо, що, нібито, закохані таємно розписалися 1 вересня в одному з РАГСів Києва.

Владислав прокоментував чутки про його весілля з Лілею виданню «Бульвар Гордона» і зізнався, що в День знань (1 вересня) ніякого весілля у них не було.

«Ми зараз відпочиваємо з коханою в Одесі, тому мене ця новина «порадувала» так само, як і всіх. Ми вже вісім років разом, у нас все добре. Ніякого весілля першого вересня у нас не було. Боюся, що комусь щось наснилося, тому будемо радіти разом», — висловився Влад.

Крім того, Яма уникнув прямої відповіді на запитання журналістів про те, чи відбулося все-таки його весілля з Ліліаною чи ні. Танцюрист заявив, що все було зовсім не так, як про це написали в ЗМІ і відмовився обговорювати питання про свій сімейний статус.

«Я скажу так: з весіллям все було зовсім не так, як написано і як здається всім. Варіант зовсім інший, але говорити про нього зараз я не готовий, вважаю, що маю на це право», — прокоментував Яма.

Loading...