Волинські правоохоронці затримали фальшивомонетника

Волинські правоохоронці затримали жителя села Вербки, який підроблював гроші.

Джерело: Відомості

Про це повідомили в прес-службі УМВС у Волинській області.

Як зазначили в прес-службі, до міліції звернулися двоє продавців продуктових магазинів, які повідомили, що покупець розрахувався за придбаний товар підробленою грошовою банкнотою. Правоохоронці вилучили купюри та відправили їх на дослідження. Експерти встановили, що купюри надрукували на звичайному принтері.

Правоохоронці встановили зловмисника та провели обшук у його помешканні. В оселі чоловіка міліціонери виявили та вилучили грошові банкноти з ознаками підробки: 13 купюр номіналом 50 грн, 2 купюри номіналом 100 грн. Окрім того, оперативники вилучили принтер, на якому фальшивомонетник їх друкував.

«26-річного молодика, жителя села Вербки Ковельського району, затримали в порядку статті 208 КПК України», — йдеться у повідомленні прес-служби. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї) КК України.

Loading...