В Івано-Франківську набирають до лав патрульної поліції

В Івано-Франківську набирають до лав патрульної поліції

В Івано-Франківську розпочався набір до патрульної служби.

Джерело: Відомості

Про це повідомив директор Департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко на своїй сторінці у Facebook.

«Старт набору в патрульну поліцію в Івано-Франківську: 200 поліцейських вийдуть на вулиці міста першими в наступному 2016 році. Або, якщо встигнуть навчитися, саме на Новий рік. Всі параметри (грошове, технічне забезпечення) відповідатимуть одному стандарту, який вже працює у Києві, Львові, Одесі, а невдовзі запрацює й у Харкові», — йдеться у повідомленні.

Про початок набору оголосив і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков разом із главою патрульної служби Києва Олександром Фацевичем і керівником обласної міліції Віктором Шкутовим, передає видання LB.ua.

Зазначається, що всього в патрульній поліції Івано-Франківська буде 200 осіб, це 21 екіпаж. Середня зарплата франківських патрульних буде починатися з 8000 грн.

«Патрульний поліцейський Прикарпаття буде отримувати таку ж високу зарплату, як і патрульні по всій Україні, починаючи з 8 тис. грн. Вони будуть повністю забезпечені новою амуніцією, обмундируванням і відповідними аксесуарами та поліцейськими автомобілями, оснащеними планшетами, новими системами, зброєю. Якщо ми робимо, то робимо якісно, правильно і без бутафорії та профанації. Якщо вони будуть ідеальними поліцейськими, але не отримають вашої підтримки — це означатиме, що реформа провалилася», — зазначив Аваков.

Набір триватиме до 18 вересня.

Loading...