Сергій Звєрєв заявив, що колишня дружина його сина — повія

Сергій Звєрєв заявив, що колишня дружина його сина — повія

Звєрєв був проти одруження свого сина.

Джерело: Відомості

Російський стиліст Сергій Звєрєв зробив нову шокуючу заяву про розлучення свого 21-річного сина — теж Сергія: виявляється, хлопець одружився на зло своїй колишній дівчині.

Звєрєв-старший був проти одруження свого сина. І нещодавно явно порадів звістці про те, що шлюб Сергія-молодшого дав тріщину. Тим часом непрості стосунки з сином у Звєрєва почалися задовго до весілля. Сергій-молодший не хотів йти по стопах тата. Щоб наставити сина на шлях істинний, співаючий стиліст відправив його в Коломну, де він трудився ді-джеєм. Саме там він і познайомився з Машею, передає «Сегодня».

Звєрєв-старший запевняє, що з боку його сина не було ніякої любові. На думку співака, в загс хлопець пішов на зло своїй попередній дівчині.

«Він думав, що одруження щось виправить, що у нього почуття з'являться, — каже Сергій. — На що я йому відразу відповів: «Ви проживете кілька місяців». Вона йому не пара. Коли я тільки побачив цю дівчину, сказав: «Ви можете дружити, спілкуватися, але одружуватися вам не можна!» Він мене не послухав».

Співак зізнався, що відразу після весілля йому почали телефонувати «доброзичливці» з батьківщини його невістки. Вони й розповіли йому всю правду про пригоди Маші, яка його просто шокувала.

«Мені дзвонили і питали, як я дозволив синові одружуватися, — говорить Звєрєв. — Один дуже молодий голос мені сказав: «Як ви могли дозволити дівчині вийти заміж за вашого сина? Вона ж повія!» Говорили, що вона рано почала жити дорослим життям, що у неї були аборти. Я думав, що це заздрісниці: знаєте, багато ж доброзичливців. Але через деякий час зателефонувала доросла жінка і сказала, що від цієї дівчини постраждала вже не одна сім'я. Зірка була в шоці. Але нічого вдіяти не можна було: поїзд до того часу вже пішов».

Співак запевняє, що зовсім скоро має намір зустрітися з сином. За його словами, зустріч пройде без камер і гламурних блискіток. Звєрєв-старший хоче дізнатися про подальші плани нащадка. Втім, розмов про те, що співак впустить сина в батьківський будинок назад, поки не йде.

Loading...