Макс Барських заспівав про невдалий курортний роман

Макс Барських заспівав про невдалий курортний роман

1 вересня відбулася прем’єра нового синглу Макса Барських з іронічною назвою HLOP, HLOP, HLOP.

Джерело: Відомості

Артист не буде знімати кліп на цю композицію, проте спеціально для прем'єри пісні він записав музичне скайп-звернення до своїх слухачів.

У ньому Макс Барських закликав тих з них, хто зазнав біль розчарування, не вдаватися до смутку, а, навпаки, посміхатися всім життєвим перипетіям і побільше сміятися. У тому числі і над самими собою.

Пісня HLOP, HLOP, HLOP сповнена ностальгічного звучання та мовних зворотів часів групи «Ласковый май». За словами співака, сюжет композиції оповідає про наївного хлопця з Півдня, який відчуває сильне почуття до столичної стерви, що вибралася на курорт зі свого офісного ув'язнення на заслужені два тижні відпустки. Вона шукає міцні засмаглі руки під морськими зірками на час відпочинку, а він — вірну супутницю життя.

Конфлікт в любовній історії створює одвічне протистояння романтики та прагматизму. Проте вже у фіналі герой Макса Барських, який опинився в ролі жертви, міняється місцями зі своєю дівчиною. «Вибач, ти йдеш додому», — цими словами герой закінчує свої відносини з героїнею.

Loading...