У зоні АТО розстріляли мобільну групу з боротьби із контрабандою

Інформацію про обстріл підтвердив Георгій Тука.

Джерело: Відомості

Сьогодні, 2 вересня, волонтер Родіон Шовкошитний повідомив, що одна з мобільних груп із боротьби з контрабандою у зоні АТО потрапила в засідку та зазнала втрат.

«У нас втрати. Зведена група, яка у районі Щастя працювала. Чиїх рук справа, здогадуємося», — написав волонтер у себе в Facebook.

«У 800 метрах від «нуля» була засідка, напевно, хотіли взяти в полон. Спочатку кинули дві гранати, потім стріляли зі стрілецької зброї. Наші тримали оборону, поки не прибуло підкріплення», — додав Шовкошитний.

За його словами, загинув один волонтер і один співробітник Держфіскальної служби. Один співробітник СБУ і троє бійців із числа десантників отримали поранення.

Крім того, інформацію про обстріл підтвердив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука, передає ТСН.

«Розстріляна зведена мобільна група. Загинули двоє хлопців і четверо поранених. Один із загиблих — мій друг. Чесний хлопець, патріот і справжній Герой! Воїн і волонтер. Андрія просили перейти в інший сектор, а я упросив його ще попрацювати в районі Щастя. Ця розмова була вчора. А сьогодні вранці Андрюху вбили... Я здогадуюсь, чиїх рук це справа», — написав Тука у себе в Facebook.   

Loading...