У Миколаєві піймали наркодилерів

У Миколаєві піймали наркодилерів

У Миколаєві затримали групу злочинців, які займалися збутом наркотиків у місті та області.

Джерело: Відомості

Про це повідомили в прес-службі УМВС України в Миколаївській області.

Майже півроку правоохоронці документували злочинні дії групи, яка організувала на території Ленінського району міста Миколаєва та області незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу — опію та сильнодіючого лікарського засобу «Димедрол».

Зловмисники ретельно маскували свою діяльність: для пересування використовували виключно автомобілі, які постійно змінювали, а «товар» передавали в безлюдних місцях. Так, у житлових приміщеннях та транспортних засобах було знайдено велику кількість наркотиків.

«Близько 250 мл опію ацетильованого, більше 5000 мл особливо небезпечного наркотичного засобу — концентрату макової соломки, 3040 таблеток сильнодіючого лікарського засобу «Димедрол», майже 25 г наркотичного засобу «Метадон» та 65 мл прекурсору — ангідриду оцтової кислоти», — повідомили в прес-службі.

За попереднім підрахунком, за цінами «чорного ринку» сума вилученого склала близько 390 тисяч гривень.

Однією із затриманих виявилася 24-річна дівчина, яка протягом останнього часу вже була учасником судового процесу в якості обвинувачуваної.

Правоохоронці збирають доказову базу для винесення рішення відносно ще двох ймовірних злочинців — 41 та 42 років, які, можуть бути організаторами та постачальниками наркотичного «товару».

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Loading...