Остання інформація про постраждалих: поранено більше 50 нацгвардійців, один військовий помер

Остання інформація про постраждалих: поранено більше 50 нацгвардійців, один військовий помер

Більше 50 військових Нацгвардії поранено під час заворушень під Верховною Радою, близько 10 з них є бійцями АТО. Про це повідомили в прес-службі Нацгвардії.

Джерело: Відомості

«31 серпня 2015 року станом на 14.40 у ході несення служби з охорони громадського порядку, під час сутичок під Верховною Радою України, було поранено близько п’яти десятків військовослужбовців Національної гвардії України, що проходять службу у військових частинах Київського гарнізону, четверо з них у важкому стані. Серед постраждалих є учасники АТО. Наразі, всім надається медична допомога», — йдеться у повідомленні.

При цьому у прес-службі Нацгвардії уточнили, що кількість поранених нагвардійців, які несли службу в зоні АТО, становить близько 10 осіб.

Крім того, один з постраждалих під час заворушень під Верховною Радою правоохоронців помер. Про це з посиланням на дані голови КМДА, мера Києва Віталія Кличка повідомляє Громадське.

«Один із правоохоронців помер», — процитувало видання Кличка.

Нагадаємо, під Верховною Радою сталися заворушення між активістками та правоохоронцями. Мітингувальники кидали у бік правоохоронців димові шашки та вибуховий пристрій. Люди протестують проти внесення змін до Конституції України.

Loading...