Терористи стали обстрілювати власні позиції

Російсько-терористичні війська протягом останньої доби здійснювали не лише обстріли позицій українських військ, а й власних.

Джерело: Відомості

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат Дмитро Тимчук.

«На низці ділянок фіксувалося відкриття вогню терористами в глибині своїх бойових порядків, в напрямку «у фланг і в тил», — зазначив він.

Зокрема, в районі Світлодарського плацдарму (між Логвиновим і Калинівкою) бойовики активно перестрілювалися зі стрілецького озброєння.

«Вогонь вівся з однієї з позицій терористів у бік свого опорного пункту. Відзначено використання великокаліберного кулемета, РПГ і 82-мм міномета», — написав Тимчук.

Крім того, за його інформацією, в районі населених пунктів Піски та Опитне ворог кілька разів відкривав вогонь з автоматичної зброї не тільки у бік позицій сил АТО, але й по своїх флангах.

«В районі н. п. Щастя терористи двічі відкривали вогонь зі стрілецької зброї (з них один раз — по власному флангу), зафіксовано використання бойовиками автоматичного гранатомета АГС-17», — додав координатор групи «Інформаційний спротив».

Нагадаємо, за останню добу було зафіксовано перекидання автотранспортом через Шахтарськ на Донецьк близько 100 осіб і двох 82-мм мінометів на причепі.

Loading...