У «ЛНР» повідомили про перехід на їхній бік шістьох українських бійців

У прес-службі прикордонної служби України не змогли підтвердити або спростувати цю інформацію.

Джерело: Відомості

Сьогодні, 28 серпня, у «ЛНР» заявили, що шість військовослужбовців ЗСУ за один день перейшли на бік луганських бойовиків, передає УНН.

«Сьогодні в Україні відзначається масове дезертирство. Не бажаючи брати участь у бойових діях і стріляти по своїх рідних і близьких, військовослужбовці України покидають лави збройних сил. Тільки за один день на бік «ЛНР» перейшли шість військовослужбовців», — заявила так званий керівник центру зв'язків з громадськістю МДБ «ЛНР» Євгена Любенко.

Вона розповіла, що курсант військової академії в Одесі Артем Молчанов разом зі своїми товаришами — вихідцями з Донбасу — після спільних навчань з бійцями шостої хвилі мобілізації спланував свої дії.

За її словами, перейшов на бік бойовиків також старшина прикордонної служби України Сергій Сергєєв.

«Як всім відомо, поставки зброї йдуть з Америки, відповідно, Америка повністю її (владу) завела. Їм потрібна якась територія, щоб завоювати, але ми цю територію не віддамо», — вважає він.

Також бойовики «ЛНР» повідомляють, що прикордонник Сергій Сергєєв і курсант військової академії Артем Молчанов готові перейти на сторону «ЛНР».

Зазначимо, що у прес-службі прикордонної служби України не змогли підтвердити або спростувати цю інформацію.

Loading...