Наталка Могилевська зізналася, хто надихнув її на схуднення

Наталка Могилевська зізналася, хто надихнув її на схуднення

Українська виконавиця Наталія Могилевська на сторінках соціальних мереж повідомила, що людиною, яка надихнула її на здоровий спосіб життя та схуднення, став відомий продюсер Сергій Перман.

Джерело: Відомості

Сергій Перман — один з найвпливовіших «сірих кардиналів» шоу-бізнесу України за версією журналу Forbes, колишній продюсер Ані Лорак, сам недавно схуд і продемонстрував усім прекрасну фізичну форму, передає Ивона.

За словами Наталії Могилевської, Сергій поділився з нею своєю системою схуднення та зібрав для неї цілу команду: дієтолог, кухар, тренер, терапевт, які ось вже 2 місяці ведуть Наталю шляхом здорового способу життя, строго відстежуючи всі зміни, старанно працюючи на загальний результат.

У підсумку Могилевська схудла на 11 кг, зняла відео з Аланом Бадоєвим на дуже сміливу пісню «Пора худнути» і феєрично з'явилася з новою танцювальною програмою «Яхудну який концерт».

«Сергій у такій хорошій формі сьогодні, що не можливо не захоплюватися. Я дуже вдячна йому за натхнення, він мене по-справжньому запалив та дуже зворушливо контролював кожен мій крок і кожен мій результат», — зізналася Наталія.

Нагадаємо, прем'єра нового кліпу Наталії Могилевської відбудеться 1 вересня.

Loading...